Blogtrottr
明星八掛大分享★楊汀☆ :: 痞客邦 PIXNET ::
 
Compare Hotels

Find great prices for amazing hotels wherever your next destination may be. It's simple to search 100+ sites at once!
From our sponsors
外星人在觀察太空人? 國際太空站拍到UFO
Oct 16th 2014, 15:56

外星人在觀察太空人? 國際太空站拍到UFO

  • ▲太空人在執行維修任務時,旁邊好像有個意外的訪客。(圖/翻攝自YouTube)

    ▲太空人在執行維修任務時,旁邊好像有個意外的訪客。(圖/翻攝自YouTube)

Ads by Google

莫非是外星人在觀察太空人?近日知名影音網站上瘋傳一支影片,太空人在進行太空站維修時,竟有一巨型不明飛行物體(UFO)出現太空站外。

據英國《鏡報》(The Mirror)報導,美國太空總署(NASA)日前拍攝兩名太空人在國際太空站(International Space Station)執行維修任務的過程,內容是搬移受損冷卻泵及裝設齒輪。

未料在太空人維修期間,太空站外竟出現一個不明物體在附近盤旋,這段影像在網上造成熱議,不少網友留言表示「外星人在觀察人類」。目前NASA並未對此事發表評論。

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions
arrow
arrow
    全站熱搜

    yisoajkls 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()